Головна » 2014 » Січень » 20
 Традиційно активно відзначають в Озерську релігійні свята. Дуже приємно констатувати той факт, що частими ініціаторами різних релігійних заходів є працівники школи. Адже,релігійному вихованню підростаючого покоління багато уваги приділяють і керівники
вищих гілок влади як в районі,області, так і в державі загалом. Усі учні та працівники школи є прихильниками однієї віри--православ'я, а тому часто сприяють сільській та церковній громаді у проведенні цікавих та змістовних релігійних заходів.Після різдвяних піснеспівів та гучних щедрівок-посіванок настала черга урочистого проведення різдвяно-новорічного циклу свят--святкування Вод ... Читати далі »
Переглядів: 526 | Додав: walkman_12345 | Дата: 20.01.2014

11 грудня 2013 року на базі нашого НВК відбулося засідання творчої групи вчителів початкових класів району під керівництвом методиста
 Дубровицького райметодкабінету Г.Й.Янковської.
 
 
Гості побували на уроці української мови в 2 класі у досвідченого вчителя Серко Галини Степанівни.
В ході роботи усі присутні мали змогу ознайомитися з навчально-матеріальною базою кабінетів школи, поспілкуватися із колегами в молодших та старших класах, а також побувати на екскур ... Читати далі »
Переглядів: 531 | Додав: walkman_12345 | Дата: 20.01.2014

Дуже актуальною насьогодні є проблема виховання підростаючого покоління. Адже йдучи в ногу із реаліями сьогодення,намагаючись освоїти максимум інновацій у навчально-виховному процесі, все більше і більше розуміємо важливість виховання основних життєвих цінностей та орієнтацій особистості.Дуже відрадно, що в нашому закладі даному питанню приділяється особлива увага, адже окрім роботи класних керівників з учнями 1-11 класів, позакласної та позашкільної діяльності, при Озерському НВК створений Озерський історико-етнографічний музей "ОБЕРІГ".
Цей важливий виховний центр почав створюватися ще в далеких 1990-х рр. з ініціативи учителя української мови та літератури СЕРКО ЛІЛІЇ ОЛЕКСАНДРІВНИ.Саме завдяки її надзвичайним морально-вольовим та фінансовим зусиллям, а також за сприяння адміністрації закладу вдалося ... Читати далі »
Переглядів: 482 | Додав: walkman_12345 | Дата: 20.01.2014